vloertegels

Keramische vloertegels, worden in tegenstelling tot natuursteen, met aarde en mineralen vervaardigd in een fabriek. Omdat het geen natuurproduct is hebben de vloertegels sterkere body. Tijdens het fabrieksproces worden er wel nuances aan de keramische vloertegels toegevoegd, zodat het natuurlijke gevoel goed geëvenaard wordt.Voordeel van deze massaproductie is dat aan een keramische vloertegel vaak een wat minder hoog prijskaartje hangt.Techniek van nu is zodanig bevordert dat een echte natuursteen in keramische tegels perfect afgebeeld wordt.

In zeker zin heeft keramische vloertegels heeft bepaalde voordelen ten opzichte van natuursteen,de kleuren van natuursteen is beperkt,want het zijn steen blokken die uit de groeven gewonnen worden wa kleuren per groef is ook dan  uniek aan het natuursteen,Bij keramishe vloertegels heeft u ongekend meer keus zo wel in de kleur als de maat,keramische tegels zijn sterker en duurzamen en hebben minder onderhoud nodig,door dat het materiaal in hoge themperaturen gebakken worden,woden zij hard,de hardheid van een keramische tegel is ook dan hoger dan het natuursteen soorten als marmer,graniet,leisteen of de hardsteen.

Wij hebben in onze showroom iefst meer dan duizend soorten keramische tegels voor u bijeen gebracht,onze tegels prijzen houden wij laag te samen met onze vloerverwarming prijs,u kunt bij ons zo wel voor goedkope vloertegels als wat duurdere,voor alle budget hebben wij een mooie vloertegel.

Wij raden ook u aan om gelijk bij ons de vloerverwarming aanteschaffen,voor ee complete pakket bent u goedkoper uit.

 

 

Keramische Vloertegels -